Cursus Aanbod

Hier vind je ons complete cursus aanbod. In de blokjes hieronder kun je precies lezen wat een cursus inhoudt, wat je ervoor nodig hebt en wat de kosten zijn. Alle lessen worden verzorgd door Cindy Oosterkamp, zij is de erkende instructeur voor alle Arkada en Brace-M lessen in Nederland
Brace-M was tot 2023 bekend onder de naam UniBrace. Door een verandering in de bedrijfsstructuur bij het moederbedrijf in Polen is de naam veranderd in Brace-M. Andere naam, zelfde techniek!
Scroll je verder naar beneden, dan zie wanneer en waar er een cursus gepland is.
Het is ook mogelijk om te overleggen over een datum en locatie naar jouw keuze, neem gerust contact met ons op.

Cursus Agenda

Arkada Level 1

(2 dagen)

Vrij. 27-01-2023 en Za. 28-01-2023 in ‘s Gravenzande (VOL)

Een Arkada cursus wordt altijd op aanvraag gepland op een datum en locatie naar eigen keuze! Neem gerust contact met ons op.

Fresh-Up workshop Arkada Level 1

(1 dag)

Za 25-03-2023 in Ijsselstein

Brace-M (eerder UniBrace) Workshop

(1 dag) (data nog onder voorbehoud en altijd op basis van voldoende deelname!)

Za. 11-02-2023 Deventer

Vrij. 26-05-2023 Leerdam

Za. 24-06-2023 Deventer

Vrij. 22-09-2023 Leerdam

Za. 21-10-2023 in Deventer

Vrij. 24-11-2023 Leerdam

Fresh-Up workshop Brace-M

(1 dag)

Za. 25-02-2023 in Zevenaar (Gld.)

ZA. 22-04-2023 Zuid-Scharwoude (NH)

Cursusinformatie

Arkada Methode Level 1 (2 dagen)

Arkada’s Methode Level 1

Het zijn 2 intensieve leerzame dagen, waarin je leert op een meer technische manier naar de ingroeiende nagel te kijken en een creatieve, individuele aanpak van het probleem toe te passen, waarbij Arkada’s Cube, centraal staat. 

We starten met theorie. Na de theorie geef ik een demonstratie behandeling. Daarna zul je om beurten onder begeleiding een behandeling uitvoeren. De volgende dag behandeld iedere cursist opnieuw een model.

 Het model gaat naar huis met een keurig nette, natuurlijk ogende nagel en voelt direct verlichting en verlaat de praktijk zonder pijn. Jij voert na een week de nacontrole uit en ook de tussen- en eindcontrole.

We werken in groepjes van 2 tot 3 personen. Zo krijg je voldoende persoonlijke aandacht.

Privéles is ook mogelijk tegen een ander tarief. Het voordeel is dat je zelf ongeveer 5 behandelingen onder begeleiding uit zult voeren. In plaats van 2 bij een groepsles.

De cursus is toegankelijk voor de medisch pedicure, paramedisch chiropodist, medisch voetzorgverlener, podoloog, podotherapeut of arts. 

Na afloop van de cursus ontvang je het officiële Arkada certificaat uit Polen en een mooi Nederlands-talig lesboek.

Accreditatie

De 2-daagse cursus Arkada Methode van -Love4Feet is door ProCert geaccrediteerd met 12 punten in het domein Voetzorg – Overige Voetzorg.

Modellen

 • Als cursist zorg je zelf voor modellen. Je hebt 1 nagel (grote teen) per dag per persoon nodig, in totaal heb je dus 2 modellen nodig óf iemand met 2 te behandelen nagels die bereid is 2x te komen. Je ontvangt voor de cursus, afspraken voor je cliënten.
 • Bij een privéles is er meer ruimte en zul je in 2 dagen ongeveer 4 tot 5 behandelingen zelf uitvoeren.
 • Kom ik bij jou op locatie, dan moet er 1 extra model voor de eerste demonstratie geregeld worden.

We behandelen een grote teen nagel.

In de 1e graad cursus behandelen we geen model met een risico voet of wond of ontsteking!

Voorbehandeling model

Voor een behandeling wordt het Arkada TC16 serum gebruikt. Bestel dat op tijd  voor je modellen. Het gebruik van het serum is belangrijk voor een optimaal resultaat en het comfort van je model tijdens de behandeling. Zonder serum is geen behandeling mogelijk.

Meenemen

handschoenen
graag in werkkleding

De Kosten (ex. BTW)

 • Lesgeld Arkada 1 voor 2 dagen € 600,-
 • Privéles in Enschede of op locatie € 1000,-

Kom ik bij jou;
Reiskosten € 0,19/km per dag retour vanaf Enschede

Inclusief Lunch, het officiele en erkende Arkada Certificaat en een mooi Nederlands lesboek.

Bijkomende kosten (ex. BTW)

Instrumenten en producten vind je in onze webshop. Om na de workshop in je praktijk te kunnen starten heb je minimaal nodig:

 • Arkada startset* instrumenten
 • Arkada’s Serum (5+1 gratis)
 • Acrylpenseel

Let op; De Arkada methode neemt een aparte plaats in binnen onze branche. Daarom zijn er afspraken gemaakt met de branche organisaties Provoet en Stipezo. Om door hen erkend te worden als Arkada Specialist is het belangrijk dat je je na de cursus aansluit bij Stichting Arkada Nederland. Meer informatie vind je op www.stichtingarkadanederland.nl

Love4Feet is als instructeur erkend door Stichting Arkada Nederland

 

Brace-M - Workshop (1 dag)

 

Brace-M Workshop

 Brace-M was tot 2023 bekend onder de naam UniBrace. Door een verandering in de bedrijfsstructuur bij het moederbedrijf in Polen is de naam veranderd in Brace-M. Andere naam, zelkfde techniek!

Spreekt Brace-M je aan en wil je alle ins & outs leren over deze geweldige techniek? Ben je benieuwd naar meer achtergrond kennis over trekkrachten en de diversiteit aan mogelijkheden? Dan is deze workshop iets voor jou!

De workshop is geschikt voor: de pedicure met ervaring in nagelregulatie, medisch pedicure, podoloog en podotherapeut.

Accreditatie

De workshop Brace-M van Love4Feet is door ProCert geaccrediteerd met 6 punten in het domein Voetzorg – Overige Voetzorg.

De cursus wordt gegeven in een toegankelijke ongedwongen setting.

Je leert op een meer technische manier naar de ingroeiende nagel te kijken en een creatieve, individuele aanpak van het probleem toe te passen, waarbij de UniBrace centraal staat.

De  workshop wordt gegeven in groepen van maximaal 4 personen. Het is mogelijk om tegen een ander tarief een privéles te boeken in Enschede of op locatie.

We beginnen met een theorie presentatie over het instrument, over ingroeiende nagels, de indicaties en contra indicaties en diverse trekkrachten en over de verschillende mogelijkheden on de beugels vast te zetten. Alle verschillende mogelijkheden komen aan bod.

Je leert ook hoe je met composiet op een ander manier nagels kunt reguleren.

Na de lunch ga je zelf aan de slag met de materialen. Je leert de juiste vorm en grootte bepalen, de haakjes op de correcte manier buigen en je leert werken met composiet. Er wordt geoefend op elkaar, waarna indien gewenst de beugels weer worden verwijderd. Je hoeft dus geen model mee te nemen.

Meenemen
een werkjasje
handschoenen
mondkapjes

Bij je inschrijving kun je een startpakket bestellen.  Je mag het ook na de cursus bestellen, want tijdens de les is alles aanwezig om uit te proberen en rustig te bekijken.

De kosten (ex. BTW! 1 dag)

Workshop groep max. 4 pers. € 300,00 p.p.

Privéles in Enschede of in je eigen praktijk € 600,-

 • De workshop is inclusief lunch,
 • Werkboek
 • het enige echte officiële Brace-M certificaat en een mooi cadeaupakket.
 • Na de cursus ontvang je nog een leuk extraatje, een training van Beauty Business Coach Joyce de Wit, Verkopen zonder gedoe!. Zodat je je nieuwe behandeling goed in je praktijk in kunt gaan zetten!

Om na de workshop in je praktijk te kunnen starten heb je een aantal spullen nodig. Voor jouw gemak is er een startpakket samengesteld, dat je hier in de webshop vind.

 

Fresh-Up Workshop - Arkada Methode (1 dag)

Arkada “Fresh-Up” (1 dag)

Arkada Fresh-Up is ontwikkeld op verzoek van oud cursisten van de Arkada cursus die tegen problemen aanlopen, nog vragen hebben of gewoon nog wat extra begeleiding willen hebben, om dan weer enthousiast met de techniek verder te kunnen.

De methode blijft in beweging en wordt steeds verder ontwikkeld. Nieuwe inzichten en tips en trucs. In principe is de dag door jou invulbaar. Waar heb je behoefte aan. Ik schets hier de mogelijkheden;  een herhaling van de theorie, je kunt je vragen kwijt en vertellen waar je misschien tegenaan loopt.  Of we bespreken een casus die je hebt meegebracht.Ook praat ik je bij over een de nieuwe producten in de AArkada-lijn. 

Je mag nog een keer onder begeleiding oefenen op een door jou meegebracht model. Het is niet verplicht, dus aan jou de keuze. Jij voert na een week de nacontrole uit.

We werken in kleine groepjes. Zo krijg je voldoende persoonlijke aandacht. Privéles is tegen een ander tarief ook mogelijk. Neem contact op.

De cursus is toegankelijk voor ieder die minimaal Arkada 1 heeft afgerond.

Modellen

Als je daarvoor kiest,  zorg je zelf voor een model. Je hebt 1 nagel (grote teen) nodig. Je ontvangt voor de cursus een afspraak tijd voor je cliënt.

 

Belangrijk

Voor een behandeling wordt het Arkada TC16 serum gebruikt. Bestel dat op tijd  voor je model. Het gebruik van het serum is belangrijk voor een optimaal resultaat en het comfort van je model tijdens de behandeling. Zonder serum is geen behandeling mogelijk.

Accreditatie

De cursus Arkada Fresh-Up is door het KRP geaccrediteerd met 5 punten in domein Voetzorg – overige voetzorg

De cursus is erkend door Stichting Arkada Nederland en telt mee voor de 3-jaarlijkse nascholingsverplichting van Provoet.

De Kosten (ex. BTW)

 • Lesgeld Arkada Fresh-Up  € 195,00
 • Privéles in Enschede  € 400,00

Kom ik bij jou;
Reiskosten € 0,19/km per retour vanaf Enschede

 

Brace-M Workshop - UniBrace (1 dag)

Brace-M “Fresh-Up” (1 dag)

Brace-M Fresh-Up is ontwikkeld op verzoek van al gecertificeerde collega’s die tegen problemen aanlopen, nog vragen hebben of gewoon nog wat extra begeleiding willen hebben om dan weer enthousiast met de techniek verder te kunnen.

Brace-M was tot 2023 bekend onder de naam UniBrace. Door een verandering in de bedrijfsstructuur bij het moederbedrijf in Polen is de naam veranderd in Brace-M. Andere naam, zelkfde techniek!

De methode blijft in beweging en wordt steeds verder ontwikkeld. Nieuwe inzichten en tips en trucs. In principe is de dag door jou invulbaar. Waar heb je behoefte aan. Ik schets hier de mogelijkheden;  een herhaling van de theorie, je kunt je vragen kwijt en vertellen waar je misschien tegenaan loopt.  Of we bespreken een casus die je hebt meegebracht. Ook praat ik je bij over een aantal nieuwe producten in de AArkada verzorgingslijn. 

Ook kun je nog een keer onder begeleiding oefenen. Je hoeft geen model mee te brengen, we oefenen of speciale kunstnagels en elkaar.

We werken in kleine groepjes. Zo krijg je voldoende persoonlijke aandacht. 

De cursus is toegankelijk voor ieder die de UniBrace cursus al heeft afgerond.

De Kosten (ex. BTW)

 • Lesgeld UniBrace Fresh-Up  € 179,-

Voor deze workshop is geen accreditatie aangevraagd.

Arkada Methode Level 2 - De ingegroeide nagel

In de loop van 2022 komt de module Arkada 2 op de agenda. Deze module wordt ontwikkeld in overeenstemming met de afspraken die gemaakt zijn met ProVoet.

De module staat in het teken van de ingegroeide nagel, waarbij wondjes en/ of ontstekingen aanwezig zijn.

Je krijgt meer achtergrond informatie over deze situatie en hoe je de Arkada methode dan op verantwoorde wijze in kunt zetten.

 

Boek hier je cursus!

Vind een datum en locatie en boek direct!

 

 

Bij het bestellen van je training naar keuze, doe je een betaling van 50,00 exclusief BTW. Dit bedrag is een aanbetaling, voor je reservering. Het restant cursusgeld wordt later met een aparte factuur in rekening gebracht als de training voldoende deelname heeft en definitief doorgaat.

Arkada Methode Level 1 (2 dagen)

Fresh-Up Workshop – Arkada Methode (1 dag)

UniBrace – Workshop (1 dag)

Fresh-Up Workshop – UniBrace (1 dag)

Op Voorraad
LOVE4FEET
-Praktijk - Groothandel        - Trainingen - Webshop
 • KvKnr.: 08154691
 • BTW nr.: NL001944789B40
PRAKTIJK aangesloten bij
 • ProVoet 300789
 • ProCert 4755
 • Stipezo RPV P20191301A
 • Stichting Arkada Nederland
Winkelwagen Overzicht0
Er zijn geen producten in je winkelwagen
Verder winkelen
0